Arg..

Blir så jäkla trött på nonchalanta läkare!! Man går dit för att få råd och blir bemött som om man är helt dum i huvudet. Hela den här veckan har jag diagnostiserat familjen här hemma och detta har visat dig vara helt korrekta diagnoser. Blir så trött på läkare som inte tar saker och ting på allvar. Nu tänker jag byta ut bvc läkaren. Usch vad arg jag är.

Nu ska jag försöka få min stackars son att sova lite. Han har inte kunnat sova på hela natten pga en allergisk reaktion..


Veckans planer

Nu är första studieuppgiften klar och inlämnad! Det hela gick bra, trots att det var en del frågetecken under arbetets gång. Så svårt att veta vilken nivå man ska lägga sig på såhär i första kursen, men jag har fått lite feedback från en av lärarna och hon tyckte det såg jättebra ut :) Nu är det bara att ge sig på delmoment 2. Ska vara klart nästa torsdag så jag hoppas det rullar på lika bra.

Det blir med andra ord lite plugg i veckan. Ska införskaffa en overall till Elias också. Blir nog en sväng till centrum imorgon. En dejt med Helena har jag också i veckan. Annars blir det lite helgsjobb och så firar jag och Patrik vår årsdag till helgen ❤


Onsdag

Redan onsdag? Dagarna har gått fort denna vecka. Här har vi precis vaknat, eller snarare så har jag vaknat. Barnen sover fortfarande. Planerna för idag är att försöka plugga så mycket som möjligt. Har ett arbete som ska vara inlämnat på söndag. En tjej från min klass ska komma hit idag för att plugga tillsammans.

Annars så ser jag mest fram emot helgen! På fredag är det parmiddag som gäller och eventuellt åker jag ut till en kompis landställe på lördag.

Har sagt det förut, men säger det igen: Instagram! Vill ni ha uppdatering av mig så finns jag mestadels där. Inte lika krångligt och tidsödande som att skriva ett blogginlägg. Mormor och morfar, vi ska hjälpa er att skaffa ett sådant konto nästa gång vi ses! Sannapettersson87 heter jag där för er som undrar :)


Första skoldagen

Idag var första dagen i skolan. Känner mig väldigt glad över att jag tackade ja till den här utbildningen. Har dock lite beslutsångest nu då jag även blivit erbjuden att få gå på en intervju gällande samma utbildning fast på helfart istället. Finns för- och nackdelar med båda utbildningarna, men just nu känns den som jag påbörjade idag bättre. Har några dagar till att tänka ut hur jag vill göra..


Ny utbildning

Hej på er! Här har det varit fullt upp de senaste dagarna. Elias kalas var jättetrevligt. Kul att träffa våra familjer och kul för kusinerna att leka med varandra.

Igår fick jag även reda på att jag kommit in på specialistutbildningen som jag sökt nu inför hösten. Kom lite plötsligt då jag inte räknade med att jag skulle få någon plats. Ska iallafall bli jättekul! Var i Norrtälje idag för att låna lite kurslitteratur på deras bibliotek. Jag brukar alltid vara ute i så god tid när det gäller sånt, men av förklarliga skäl har jag inte kunnat fixa det tidigare. Hur som helst så var de mesta böckerna redan utlånade eller reserverade så då fick det bli Norrtäljes bibliotek. Det kändes faktiskt inte alls jobbigt att åka dit. Känner nog mer stress att behöva åka in till KI:s bibliotek i solna isåfall. Mycket mer trafik och mindre parkeringsplatser. Och dessutom ha Elias med sig. Det här gick väldigt smidigt och bra! Hur mysigt är inte Norrtälje förresten?

Har funderat lite på den här bloggen och jag vet helt ärligt inte hur mycket jag kommer kunna blogga framöver. Den här utbildningen kommer att kräva mycket tid av mig, speciellt nu när jag har Elias här hemma de första fyra månaderna. Vet att mormor och morfar uppskattar mina inlägg och framförallt alla bilder jag lägger ut på barnen, så jag ska försöka göra det lite då och då. Vi får helt enkelt se hur mycket aktivitet det blir här, men nu vet nu iallafall.





RSS 2.0