Sjukstuga

Sjukstuga har vi här. Madeleine har äntligen börjat bli bättre, men jag har (precis som förra gången hon smittade mig) fått bihåleinflammation. Var på vårdcentralen idag där det konstaterades att det var en bakteriell variant. Fick antibiotika utskrivet som jag ska äta i en vecka. Hoppas nu på att smärtan kommer ge med sig. Vill väldigt gärna jobba i helgen. Läkaren som jag träffade var väl något skeptisk till detta, men samtidigt så smittar det ju inte. Han menade mer på att han var osäker på om jag skulle känna mig så mycket bättre på så kort tid. Jaja, jag håller tummarna. Stackars Patrik blev matförgiftad idag så han mår inte heller bra. Passa er för kebabpizza, hehe.
Imorgon blir det väl mest vila för vår del. Stackars Madde börjar bli väldigt uttråkad på att bara sitta inne om dagarna. Har tagit någon promenad då och då, men lilltjejen vill ju ha aktivitet. Får nästan ta henne till en lekplats imorgon. Varje gång vi gått ut så har hon tjatat om att gunga, men då har hon ju inte varit tillräckligt pigg för det.

Om man skulle ta och se klart på filmen som vi påbörjat. Fired up på kanal 6. Typisk Sanna-och-Patrik-film.




Kärleksförklaring

Madeleine: -"Mammaa..."
Jag: -"Jaa.."
Madeleine: -"Älskar dig"

Hur glad blir man inte när ens dotter säger jag älskar dig för första gången! Visst var det med hennes egna lilla dialekt, men det gick inte att misstolka vad hon försökte säga. Blev väldigt tårögd efter dessa fina ord. Älskar dig min llilla prinsessa <3



Madeleines första inbakade fläta!

img_5059 (MMS)

Madeleines första inbakade fläta!


Lördag

Äntligen är det helg och jag är för än gångs skull ledig! Patrik är på kryssning och ska komma hem nu till eftermiddagen. Än så länge har vi hunnit ta en promenad ner till centrum för att handla lite mat. Hittade även en jättesöt klänning på h&m till Madeleine. Försöker ladda upp den här på bloggen, men av någon anlening går det inge vidare. Fin är den iallafall.

Imorgon är fet ju fars dag så jag funderar på att baka en tårta. Passa på när det faktiskt finns något att fira. Annars har vi nog inte så mycket mer inbokat. Får se vad vi hittar på. Ska försöka ta lite bilder på Madeleine. Har blivit så dålig på det och tiden går ju så himla fort. Snart är hon väl 18 år och tar studenten ;)

Måste säga ett stort grattis till min kära far som fyller år idag!




Tisdag

Idag är Madeleine hos pappa och Mette. Vi får alltså en barnfri kväll och vad väljer vi att göra? Middag hemma och sedan en film. Vilka visioner vi hade från början. Hade tänkt att äta middag i stan och sedan gå och se på bio. Istället blev det hemmagjord middag och soffhäng. Är man småbarnsförälder så är man. Har ingen som helst ork att åka iväg. Vi har det iallafall jättemysigt! Jag menar inte att låta negativ. Det är jätteskönt att sitta hemma och bara ta det lugnt, men det är rätt kul vad man faktiskt väljer att göra när man är helt ledig och inte behöver tänka på att Madeleine ska sova vid 20.

Men jag saknar min lilla tjej. Är så tomt i huset när hon inte är hemma. Idag när jag hämtade henne från dagis så hörde jag henne ropa: -" Men där är mamma". Sen springer hon allt hon har mot mig oh ger ifrån sig en bamsekram. Äkta kärlek! <3

Nu ska jag återgå till soffhänget. Ha det så bra!




RSS 2.0