Sommarkläder

Då var det snart dags att åka in till jobbet igen. Ännu ett kvällspass. Sen jobbar jag dagspass i 2 dagar och är ledig på söndag! Veckorna går verkligen fort nu när man jobbar. Känns lite tråkigt att man har så lite tid med familjen, på inte tal om vännerna. Men så är det och så kommer det vara.

Nu har jag iallafall införskaffat sommarkläder till Madeleine. Det enda som saknas är sandaler och en baddräkt. Tycker det är väldigt svårt att hitta sandaler till henne. De flesta butiker säljer bara i storlek 23 och uppåt. Hon är ju en 21:a, men köper alltid en storlek större. Var förbi Deichmann och deras utbud var väl sådär. Vet att skopunkten också ska ha litegrann, men sist jag var där tyckte jag inte att de verkade vara bekväma för Madeleine. Jaja, något lär vi väl hitta till damen. Kom gärna med tips om ni vet något ställe som säljer bra skor!

 





Fin byxdress från h&m.


Hurtbulle

Intensiv morgon har det varit. Gick upp vid halv 8 och åt frukost. Lämnade Madeleine på dagis och åkte ner till friskis för att köra ett gympass (som förövrigt är så sjukt tråkigt). Jympapassen är så mycket roligare, men jobbar man sena kvällar så kan man inte gå på passen. Då får man nöja sig med gymmet. Nästa vecka ska jag iallafall försöka klämma in något pass direkt efter jobbet!

Efter det gick jag till leksaksaffären för att införskaffa present åt Patriks systerdotter. Sen åkte jag direkt till willys för att veckohandla. Kom ut därifrån 900 kr fattigare. Kul med mat, hehe. Denna gång var det mycket som fattades här hemma. Alla lite dyrare saker var jag tvungen att köpa.

Snart är det dags att bege sig till jobbet för ett kvällspass. Jag ber till Gud att denna dag kommer gå bra. Igår hade jag rikigt mycket att göra och många patienter patienter som var dåliga. Efetr jobbet är det meningen att jag ska in till stan för att möta upp ett gäng från jobbet. De har "hej då" firande för de som nyligen slutat. Alltid kul att vara med och lära känna alla lite bättre :) Nu måste jag dra, ha det så bra!




Ännu en ledig dag!!

Dålig uppdatering, men det är faktiskt inte mitt fel. Internet har legat nere i två dagar. Kom igång först imorse! Har snott lite bilder från Mimmi som togs på påskafton. Tänkte jag skulle lägga ut dem. Mer uppdatering får ni senare, för nu ska jag ut på promenad med Helena och småtjejerna :)








Hemskt

Hur hemskt är inte detta?? Usch, man får ju ont i magen av att läsa artikeln.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/jag-behover-en-ambulans-snalla

Att det finns så okunnig personal gör mig fan mörkrädd. Eller så handlar det bara om nonchalans. Hoppas innerligt på att sjuksköterskan som gjorde detta blir av med sin legitimation. Enligt artikeln förlorade han jobbet, men han borde få betydligt hårdare straff. USCH!

Lek på baksidan



Nya pjucksen och den söta solhatten.



Det gäller att ha stenkoll på pappa!




Nytt

Nytt till Maddis

Gummstövlar (Viking)



Gympaskor från skopunkten



Hittade några söta solhattar på h&m också, men jag tänkte att Madeleine skulle få vara modell. Hon ligger och sover just nu så bilder kommer i nästa inlägg.


Ledighet

Nu är jag helt slut i huvudet. Ska bli skönt att få sova ut imorgon. Iallafall en stund. Madeleine och jag ska iväg på lite upptåg imorgon. Måste införskaffa gummistövlar och jympaskor till henne. Jobbar både torsdag och fredag så då finns det inte så många dagar kvar eftersom det är påsk i helgen. Måste veckohandla också.

Idag jobbade jag helt självständigt som sjuksköterska! Då menar jag helt och hållet. Jag har ju haft huvudansvaret sen andra veckan, men denna gång valde min handledare att inte lägga sig i något. Det betyder att det var jag som delade medicin, det var jag som rondade med läkaren, hjälpte läkaren med de prover/undersökningar han ville ha på patienten, skrev ut de patienter som skulle hem osv...Det är en hel del vill jag lova! Är iallafall nöjd med min prestation. Tycker det är jättetråkigt att läkaren som jag samarbetade med idag ska förflyttas till södersjukhuset. Han är verkligen kanonbra! Alla patienter älskar honom. Men men, förhoppningsvis kommer man jobba med många bra läkare framöver.

Satt precis och kollade igenom bilder på Madeleine när hon var nyfödd. Det är ju så sjukt att hon varit så liten! Det visar verkligen på hur snabbt tiden går.

 En liten Madeleine



En betydligt större Madeleine :)


Tidig morgon

God morgon i stugorna. Har sovit oförskämt bra inatt. Ingen Madeleine som väckt mig varannan timme, vilket hon alltid brukar göra när jag först jobbar sent och sen ska upp tidigt dagen efter. Det är nästan så att man tror att hon har ett larm inställt på det, hehe. Men inatt fick jag alltså sova! Sitter just nu och får i mig lite frukost. Idag blir det 6:e dagen i rad på jobbet. Nu börjar jag känna mig en aning trött måste jag erkänna. Ska bli skönt att få sova ut imorgon. Det är ju helt sjukt, jag drömmer t.o.m om jobbet. Då tror jag att det börjar bli dags för en ledig dag ;)

Måste dra nu. Hörs senare!




Framsidan








Visst är det fint? Nu börjar det verkligen likna något! Ska införskaffa dynor också. Kanske lite mer prydnadssaker? Sånt är ju så kul!


Fix på tomten

God morgon! Här vaknade vi av att klockan ringde vid 08.15. Tog oss upp och fixade iordning oss innan det var dags för dagis. Har mest suttit och fixat och trixat med den nya designen. Äntligen fick jag till det. Nu är nästa uppdrag att röja lite här hemma. Fixa lite på framsidan också. Patrik lyckades bygga ihop våra utemöbler igår medan jag var på jobbet. Duktig kille! Nu är det bara jag som ska bestämma hur möblerna ska stå. Det är ju faktiskt det som är det roliga :)

Om drygt 3,5 timme är det dags för jobbpass nummer 5. Det blir kvällspass idag igen, men sen har jag bara dagspass denna vecka så det känns skönt! Nej, om jag skulle ta och börja fixa lite här hemma. Lägger upp en bild lite senare på vår framsida, så får ni se hur det ser ut.


RSS 2.0