Saknad..

Madeleine har på sistone utvecklat sitt språk otroligt mycket! Hon härmar nästan allt man säger. Idag sa hon vid ett flertal gånger (utan att härma mig bör tilläggas) "mormor". Tyckte det var gulligt först och tänkte inte så mycket mer på det. Plötsligt satt jag här framför tv:n när det bara brast för mig. Tårar rann ner för min kind. Kunde inte få slut på det...det gör så ont att veta att Madeleine inte kommer att träffa hennes biologiska mormor. På något sätt tror och hoppas jag att det är mamma som lärt henne det. jag är helt övertygad om att hon vakar över Madeleine och att hon besöker henne med jämna mellanrum.


Saknar dig..




Nytt



Två väggljusstakar pryder nu ena väggen i vardagsrummet. Kommer från Nybäddat.

Ska strax åka in till jobbet. Har kvällspasset idag. Funderar på att svänga förbi pizzerian och köpa med en sallad att äta till middag. Har ju påbörjat min diet. Diet och diet...det innebär egentligen att jag slutar äta godis på obestämd tid. Har ju sådant sjuk sockerberoende och speciellt när det kommer till godis. Vet att efter 7 dagar så brukar det släppa. Det är nästan så att jag glömmer bort vad godis smakar som. Försöker även tänka på att äta mer nyttig mat, men värre än så är det inte. Det är mest godisätandet som måste få ett slut. Jag äter alldeles för mycket sånt.


Älskar dig



Mitt lilla hjärta. Vad skulle mitt liv vara utan dig? Hennes varma kramar, hennes fina skratt, för att inte tala om hennes blöta pussar <3


Lillasyster 19 år

Har varit och ätit middag hemma hos pappa ikväll. Lillasyster fyller år och det firade vi med middag. Madde stod för underhållningen i vanlig ordning! Helt underbar är hon <3

Imorgon har jag min lediga dag denna vecka. Ska förmodligen träffa Helena, Moa och Johanna. Det var verkligen inte igår! Usch det går alldeles för lång tid mellan gångerna. Vissa av tjejerna har jag knappt sett röken av i sommar. Tråkigt att det är så svårt att hitta en lucka..alla jobbar ju olika. Sen jobbar jag lite mer än vad jag egentligen ska denna månad. Har inte så många sammanhängande lediga dagar. Typ inga alls nu när jag tänker efter. Men klirr i kassan blir det! Trivs så himla bra på jobbet. Helt underbara kollegor och äntligen börjar jag känna mig avslappnad på jobbet. Ett inre lugn som jag inte haft tidigare. Jag gillar det!

Ska väl ta det lite lugnt framför tv:n och sen sova. Har lite sömn att ta igen.



Syster <3


Har bakat för första gången på riktigt län...

img_8186 (MMS)

Har bakat för första gången på riktigt länge! Är inte riktigt tjejen som bakar eftersom jag anser att jag inte är tillräckligt bra på det. Patrik har tjatat på mig i flera år att jag ska baka bröd osv. Men nu så! Ska testa en liten bit och se om den är godkänd. Det är alltså kärleksmums som jag bakat, ifall ni inte kan tyda bilden :)


Scandic hotell har fått för sig att de är ...

img_0095 (MMS)

Scandic hotell har fått för sig att de är barnhotellet nummer 1. Dessa regler kunde man hitta på väggen i hotellrummet. Lite småkul!


Torsdag

Förra inlägget var ett mms från mobilen. Ville bara kolla om det fungerade. Så nu kommer det bli betydligt fler bilder till bloggen!

Vad har hänt idag då? Har jobbat dagspass. Var på den elektiva sidan idag, vilket innebär att jag tar hand om elkonverteringar och förbereder inför pacemaker-operationer. Jobbar tillsammans meed en underläkare så helt själv är man inte! Efter jobbet åkte vi hem till pappa och Mette och åt lite middag. Har ju inte träffat dem på ca. 2 veckor. Vissa har ju haft semester...

Madeleine ligger just nu och sover. Jag väntar på att Patrik ska komma hem från Persson så vi kan kolla på film. Hoppas på att det går bättre än igår. Somnade i soffan kring 23 igår. Känner mig som en tant, hehe. Så är det att jobba heltid och vara småbarnsförälder. Men jag skulle aldrig vilja byta med någon annan! Det är verkligen nu man insett vilka vänner man har kvar. Vilka som är ens riktiga vänner och som inte ställer några krav.
 


Bild tagen av syster.

Min lilla pudding, som förövrigt växt som en tok! Hon är verkligen jättelång för sin ålder. Hoppas att hon stannar upp lite så resten av kompisarna hinner ifatt :)


SMS-inlägg

img_5623 (MMS)


Rea på rea!

Egentligen hade jag tänkt hålla mig lugn i sommar. Försöka att inte shoppa för mycket kläder till Madeleine eftersom hon har så att hon klarar sig just nu. Problemet är att många av Maddes byxor är helt spårlöst försvunna. Jag fattar inte vart de tagit vägen. Inte på hennes rum, inte i tvättstugan, inte i tvättkorgen...ja helt plötsligt vart hon i ganska stort behov av byxor. Tog mig en sväng till lindex där de har rea på rea. Gud vad mycket fina (och nödvändiga) grejer jag hittade till Madde för nästan inga pengar. Bland annat en fleecejacka som hon redan har, fast i en större storlek. Fick betala hela 50 kr för den. En jättefin vår/höstjacka som kostade från början 279 kr. Jag fick den för 100 kr.











Allt detta gav jag sammanlagt 400 kr för.


RSS 2.0