Magbild Vecka 36

Ont om motivation för att blogga, men det förstår ni säkert? Vi har ju så fint väder nu! Här kommer en bild från vecka 36.


Nya sovrummet

Här kommer en bild på Madeleines nya sovrum. Svårt att få in en bra vinkel där alla möbler är med. Får göra ett bättre blogginlägg senare. Då får ni se lite mer av rummet.


27 juli

Är helt slut i kropp och själ. Madeleines rum är nästan klart. Det gamla rummet ska vi dock inte prata om. Ligger saker precis överallt, men det blir morgondagens projekt. Har satt igång med Madeleines potträningen igen efter att ha tagit en paus under vår semester. Jag valde att ändra taktik strax innan semestern då jag upptäckte att hon höll sig in i det sista för att hon inte kunde slappna av på pottan. Nu har hon haft blöja på sig och själv fått ta initiativ. Det har gjort att hon sakta, men säkert börjat vänja sig. Idag har hon inte haft blöja på sig alls och hon har gjort både nr 1 och 2 på pottan! Märker dock att hon tycker det är jobbigt att kissa på pottan så vi tar det i hennes takt. Ingen brådska här inte :)


Mot ikea

God morgon! Madeleine tog sig en sovmorgon idag så vi sitter och äter frukost nu. Ska snart åka en sväng till ikea för att handla en byrå till henne. Ska få ordning på hennes nya rum denna helg. Sen måste jag börja strukturera resten. Patriks kläder ska byta plats, likaså våra sängkläder och handdukar. Efter det ska bebisens kläder flytta till Madeleines gamla byrå. Har med andra ord en hel del att göra :) Nu avslutar jag med en av mina favoritkort från semestern. Älskar denna bild!


Hemmafix

Nu är rampen äntligen på. Dagens projekt är att också få dit en grind. Vi har precis varit förbi ett flertal byggbutiker så nu är det bara att sätta igång!


Hemma igen

Nu är jag äntligen tillbaka igen! Appen till bloggen verkar bara fungera på hemmaplan. Vi har kommit hem från vår mini-semester. Var bl.a nere hos min mormor och morfar i Katrineholm. Tog en sväng till Parken Zoo i Eskilstuna. Åt gott och hade det allmänt trevligt! Har tagit en massa fina kort som säkert kommer dyka upp här i bloggen framöver. Nu måste jag försöka få liv i min man, han har en klipptid om en timme.


Vecka 35

Kroppen: Nu ökar du snabbare i vikt, upp till drygt ett halvt kilo varje vecka. Av det går cirka 300 gram till barnet. Om du ökar väldigt mycket i vikt kan det bero på att du samlar på dig vätska. Det är oftast normalt men kan även vara ett av flera tecken på en komplikation. Mot slutet av graviditeten går du på fler besök hos barnmorskan för att till exempel upptäcka om blodtrycket stiger. Många får halsbränna, magen känns ofta full och det är svårt att hitta sköna ställningar på natten. Du får räkna med att vakna några gånger per natt för att kissa och vända dig i sängen.
Vid den här tiden gör barnmorskan en sammanfattning om hur din graviditet har varit. Du kan skriva ett förlossningsbrev där du skriver lite om dig själv och dina förväntningar på förlossningen, samt vilken form av stöd som du tror att du och din partner kommer att behöva.
 
Barnet: Ditt barn är omkring 33 cm långt från huvud till   stjärt och väger ca 2,6 kg. Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar. Du känner nu varje dag hur barnet rör på sig och det är inte ovanligt att du lagt märke till att ditt barn har en speciell dygnsrytm, som ofta fortsätter efter att barnet är fött.
 

Kort uppdatering

Har haft lite problem med uppkopplingen. Kommer nog inte bli så många inlägg de närmsta dagarna. Har tagit lite kort på vad vi gjort de senaste dagarna, men tror ni inte att jag tappat bort sladden till kameran. Typiskt! Jaja, den dyker nog upp snart! Kommer som sagt fler inlägg nästa vecka, förhoppningsvis med lite bilder också :)
 
Tänkte jag skulle nämna lite om barnmorskebesöket jag var på i fredags.
 
Järnvärde: 129
Blodsockervärde: 5,3
Blodtryck: 120/60
Bebis hjärtljud: 148
 
Sen kommer vi till urinstickan: Tydligen visade den att jag hade lite på gränsen till för högt socker i urinen. Vilket kan verka lite märkligt med tanke på att det låg bra i blodet. Men det är inte så ovanligt att det kan visa lite på stickan när man är såhär långt gången. Alla organ jobbar ju för fullt, speciellt njurarna. Barnmorskan frågade om jag ätit mycket socker på sistone eller om jag känt mig mer törstig på senaste tiden. Jag svarade att det inte varit så stor skillnad på sockerintaget. Försöker äta frukt och dricka ramlösa/loka framför läsk osv. Däremot har jag känt av att jag varit lite mer törstig. Kan lika bra vara så att det beror på vädret, att vi hade en del fina, varma dagar ibörjan av denna vecka. Hon tyckte att vi lika bra kunde sätta upp mig på en tid för glukosbelastning. Usch, vill verkligen inte göra det, men samtidigt är det ju jättebra att de har koll på en. Hellre att man kollar upp det, än att man går med förhöjda värden och riskerar att få graviditetsdiabetes. Visserligen är det främst förändrad kost som gäller om det skulle visa sig att jag har ett för högt värde, men ändå. Är noga med vad jag äter samt dricker nu kan jag informera!
 
 

Barnmorskebesök

Nu är jag på väg in till barnmorskan. Ska få träffa någon ny idag eftersom min barnmorska är på semester. Ska bara kolla blodtryck, bebis hjärtljud, att h*n fortfarande är fixerad, kanske ett järnvärde också. Gud vilket dåligt kortminne jag har förresten! Varje morgon när jag ska ta mina vitaminer så sitter jag som ett frågetecken och undrar om jag tog järntabletten dagen innan. Äter ju en järntablett varannan dag. Det kan jag säga att jag inte gjort senaste tiden. Ibland har de nog blivit två i rad, andra dagar har de nog blivit uppehåll på två dagar. Jag tänker iallafall att det är bättre att jag tar lite oftare än för sällan :)


Tröttmössor

Är så sjukt trött just nu. Ska alldeles strax gå och lägga mig. Har bara väntat in att Patrik ska komma hem. Stackarn har slitit som ett djur för att få min bil fixad inför den årliga besiktningen imorgon. Inte så mycket som behövde lagas, men det tog ändå sin lilla tid. Nästa år köper vi ny bil, Patrik bedömmer att den gjort sitt nu ;) men den kostar oss inga stora pengar i månaden och det är väl därför den fått stanna så länge. Avslutar med att bjuda på en bild som jag tog häromdagen. Madeleine fick sig en strandstol. Tycker den var så söt!


Off I go

Ska alldeles strax åka iväg till sjukgymnasten! Yeeey! Har fullbokat schema denna dag, vilket är trevligt. Dagen går så mycket snabbare då :) måste bara visa en bild på min mage. Ser ni fläckarna? Dagen har inte ens börjat och jag ser redan ut såhär! Brukar jämföra mig med Madeleines tröja efter en heldag och det är väldigt ofta som jag vinner i att ha den smutsigaste tröjan, haha. Innan jag avslutar vill jag bara gratta Gianca på födelsedagen!


Tvättdag

Idag har vi en tvätt-och städdag. Måste bunkra upp med ren tvätt inför vår resa. Ska sätta igång med packandet också. Så har jag iallafall börjat. Det är ju alltid så mycket mer att tänka på när man har barn med sig. Senare åker vi en sväng till Patriks mamma som fyller år idag. Grattis! Blir nog inte så sent då jag har min efterlängtade sjukgymnasttid tidigt imorgon.


Nytt till hemmet

Har tittat på denna barnmöbel x antal gånger, men tänkt att jag köper den nästa år istället när den kanske kommer till mer användning. Nu hade Rusta ett sådant bra pris att jag inte kunde motstå den! Parasollen fick man med på köpet :)


Monday

Är helt slut idag. Så fruktansvärd andfådd hela tiden. Spelar ingen roll om jag ligger ner, sitter eller står upp. Fy vad jobbigt det är. Flämtar som en tok. Har ändå som mål att ta mig ut på en liten promenad varje dag, men det blir verkligen inte någon lång promenad. Klarar väl av att gå i 15 min kanske, sen är jag helt slut. Det är inte så många veckor kvar nu så det är bara att stå ut!


Vecka 34

Kroppen: Under slutet av graviditeten är det vanligt att värkarna ändrar sig en aning, ibland kan det kännas som om lungorna trycks uppåt och man får svårt att andas för en stund. Det kan vara svårt att skilja förvärkarna från riktiga värkar. De kan komma tätt och upplevas som intensiva, ett sätt att särskilja dem är att ta ett varmt bad, det får förvärkar att avta medan riktiga värkar fortsätter.
Många börjar fundera allt mer på förlossningen. Det är vanligt att man är orolig för att något ska hända. Du kan vara orolig för att du har mått ”för bra” och tänka att ”det får inte vara så här lätt”. Eller så tänker du motsatsen, ”allt har varit så jobbigt, det kanske inte är meningen att jag ska få vara glad”. Det är vanligt och helt normalt. Även som partner kan man ha många funderingar. Det är svårt att förbereda sig på att vara ett bra stöd när man inte vet vad som väntar. En del blivande pappor eller partners kan uppleva tanken på förlossningen som skrämmande.
 
Barnet : Barnet är ca 32 cm långt från huvud till stjärt och vikten ungefär 2,3 kg. Barnet är väl medveten om förvärkarna, men det tycks inte vara obehagligt på något sätt. Huden har antagit en mer rosa ton genom inlagring av underhudsfett, vid denna tidpunkt kan barnet utan vidare överleva utanför livmodern. Nu reagerar barnet olika på mammas, pappas/partners samt främmande personers röster. Nu kan barnet själv bekämpa lätta infektioner med sitt immunförsvar.
 
 

Hemsk natt

Har sovit så dåligt inatt! Gick och lade mig vid 22, men lyckades inte somna. Vid 1-tiden hade jag säkert sprungit på toan minst 5 gånger (normalt är 2-3 gånger/hel natt). Bebis lekte rövare i magen, vilket bara är trevligt. Jag kände mig så andfådd hur jag än låg i sängen, plus att det är rena utmaningen att försöka byta position. Killarna i huset var ute på varsitt håll så jag vaknade gånger flera när de kom hem igen.Tror jag lyckades sova 3 timmar i sträck iallafall. Alltid något. Idag blir det väl inget vettigt gjort, regnar för tillfället så vi ser på film.


Fredag den 13:e

Den här dagen har bjudit på ostabilt väder och humöret har varit likaså. Det går upp och ner hela tiden. Visserligen finns det väl anledning för det, men jag börjar tröttna. Stackars Madeleine blev påkörd av en cykel idag. En unge på gården hade tydligen svårt att hålla sig på rätt sida av vägen. Som tur var gick det bra, men jag bad ungen att ta det lite lugnare i fortsättningen. Nu ska jag se på film med min man. Koppla av lite efter dagens händelser.


Morgonstund

Här äts det frulle. Madeleine sov till 08:45 så man känner sig väldigt utvilad! Visserligen vaknade jag 04:35 av att någon sjunger "bä bä vita lamm" till följd av "lille katt". Behövde ändå gå upp för ett litet toabesök så jag gick in till den lilla damen och förklarade att det inte var morgon än. Madeleine svarar: -"leka snart, sova först." Tur, hon verkade fatta vinken. Det var iallafall tyst efter det. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Patrik var ute och seglade igår, han kommer hem först ikväll. Hoppas på att fint väder så jag och Madeleine kan göra en liten utflykt! Hörs senare!


Torsdag

Kan det vara så att det blir en dag på stranden? Just nu skiner solen, men jag oroar mig lite för molnen som sakta drar in mot oss. Sofie kommer iallafall över en sväng innan hon börjar jobba. Efter det ska jag träffa Carro, Jessica och Cissi + barn. Planen är att åka till stranden, men vi får se hur vädret blir!


Onda sammandragningar

Idag har jag haft väldigt mycket sammandragningar. De har i vissa perioder varit regelbundna och t.o.m gjort ont :/ Vet från första graviditeten att jag hade det precis likadant i just vecka 33. Fick då besöka läkaren dagen efter för att se att jag inte börjat öppna mig. Det hade jag inte. Tar därför inte det här på så stort allvar. Tror att det är vanliga besvär bara. Skulle det bli värre så får jag väl ringa förlossningen, men det tror jag inte att det blir. Du får allt stanna ett tag till bebis! <3


Morning has broken

God morgon på er! Här vaknade vi kl 07:30. En "tidig" morgon helt enkelt. Ska väl inte klaga eftersom hon oftast sover till 08:30. Är bra nyfiken på hur vårt andra barn kommer att vara när det handlar om sömn. Vi har ju varit extremt bortskämda med Madde. De kommer vi väl få igen nu, haha. Första månaderna är ju alltid tuffa, sen hoppas jag att lill*n tar efter sin storasyster! Nu ska jag upp och väcka herren i huset. Han fick sig en liten sovmorgon imorse.


Testar

Försöker blogga från mobilen. Appen har tydligen inte fungerat på ett bra tag. Fick ett meddelande från blogg.se att det ska vara åtgärdat. Tänk vad bloggandet skulle bli så mycket bättre om denna app kunde fungera nu! Betydligt fler inlägg och bilder skulle publiceras då i och med att jag fotar mest med mobilen. Jaja, nog tjatat från mig. Ska ta och sova nu. Imorgon blir det en fika med Linnea. Madeleine får leka med sin pappa under tiden. Mamma Sanna måste få komma iväg en sväng.

Älskade unge.


Craving

 
 
Fick mig ett riktigt sug efter jordgubbar doppade i vit choklad för några dagar sedan. Kunde verkligen inte behärska mig. Var tvungen att åka till affären sådär en halvtimme innnan de stängde för att handla. GUD så gott det var! Är bra sugen på det idag också, men jag får försöka förtränga det. Jordgubbarna är ju nyttiga, men inte den vita chokladen. Får satsa på jordgubbarna istället!
 
Har mig en riktig buse i magen. Helt sjukt vad mycket rörelse det är! Jättemysigt är det, men revbenen är väldigt drabbade hehe. Igår så bökade h*n runt så mycket att man kunde se lilla rumpan sticka upp. Såg så sjukt ut, men det är så häftigt. Tänk att man har ett litet liv i sin mage. Så nära, men så oåtkomlig. Längtar efter dig <3
 
 

Vecka 33

Kroppen: Trots att magen är stor är det bra att försöka hålla i gång musklerna så gott det går. Promenader, simning och yoga för gravida brukar kännas bra. Vissa kan inte vara aktiva på grund av olika besvär – för att inte gå upp för mycket i vikt kan man kompensera bristen på motion med att inte äta mer än vanligt. Graviditeten gör att du behöver ungefär 300 kalorier extra per dag. Det motsvaras av ett mellanmål med till exempel en tallrik filmjölk med lite flingor, en smörgås och ett äpple. Ju tyngre du blir desto vanligare är det att fötter och ben svullnar. Ligg gärna med benen högt en stund och använd stödstrumpor hela dagen. Det är bra att sätta på stödstrumporna redan innan du kliver ur sängen. Ett bad kan hjälpa.
 
Barnet: Barnet ökar snabbt i vikt och väger drygt två kilo. Om det skulle födas nu behöver det lite andningshjälp, värme och hjälp med att få i sig mjölk under några veckors tid. Det finns inte längre så mycket utrymme för barnet att vända sig i livmodern, barnet ställer därför slutgiltigt in sig i förlossningsställning. Vanligast är att barnet vänder sig med huvudet neråt. Tre-fyra procent förblir kvar i sätesställning.
 
 

Måndag

Har haft problem att logga in på blogg.se, därav min frånvaro. Idag har jag varit hos sjukgymnasten. Var så himla skönt att få röra på sig. Har haft så ont i mittpartiet av ryggen samt min svanskota. Sjukgymnasten hjälpte mig med lite nya övningar som ska underlätta för framförallt ryggen. Bokade ny tid nästa vecka också. Egentligen skulle jag ha ett uppehåll på två veckor ppga semestern, men det kommer aldrig gå. Min kropp behöver det här. Det kommer istället bara bli en veckas frånvaro.
 
Har faktiskt bokat en liten stuga ner mot Motala. Patrik har varit där en del och vet att det finns ett barnvänligt område med lite allt möjligt. Vi kommer även åka förbi min mormor och morfar för att besöka dem. Alltid lika trevligt att få träffa dem. Känns så skönt att ha lite saker uppbokade!
 
Nu är det dags att sätta igång med maten. Blir grillat idag! Är det semester så är det :)
 
 
 
 
 
 

Härlig sommardag

 
Älskar att solen är framme! Bör passa mig väldigt noga med sola i och med graviditetshormonerna och det faktum att man lätt för pigmentfläckar som gravid. Är rädd för att jag faktiskt fått några över överläppen idag. Ser ju ut som om jag har mustasch! Men vi har ju typ 2 månader då det faktiskt är varmt i Sverige så det är klart man vill passa på att sitta i solen när den väl är framme. Mår så mycket bättre av lite sol! Får skaffa mig en keps omgående.
 
Annars har väl dagen varit ganska svajig humörsmässigt. Har märkt av mina graviditetshormoner om man säger så. Vi åkte till Coop på förmiddagen för att handla och helt plötsligt kände jag mig så olycklig. Tårarna rann ner för kinderna, men jag kunde inte förstå vad det var jag egentligen grät över. Sjukt irriterad och ledsen, men på vad? Haha. Det gick över en kvart senare. Då var jag helt plötsligt jätteglad och nöjd med livet igen.
 
Lotta kom över på lite fika senare på eftermiddagen. Fick prata lite tjejsnack och uppdatera oss om vad som hänt sen sist. Väl behövligt! Känner att jag måste få komma iväg snart! Tidigare har jag känt att det bästa är att bara vara hemma, ifall att något skulle sätta igång tidigare (vilket inte är så troligt, men man vet ju aldrig). Nu vill jag bara åka härifrån! Komma bort ett par dagar och få byta miljö. Patrik kom med lite förslag som vi ska kolla upp, men vi är ju "barnvakt" ett tag till så jag vet inte riktigt när vi egentligen kommer att komma iväg. Det märker vi..
 
 

Torsdag

Idag kommer min kära syster hem från New York. Ska bli så himla kul att se henne igen. Känns som år och dagar sedan. Har väl gått fyra veckor tror jag, men det känns som mer. Vi ska iallafall hem till pappa och Mette för en välkomstmiddag.
 
Vi är nu inne på dag fyra på potträningen. Det går sakta, men säkert framåt. Madeleine har från och med idag känt av att hon måste kissa inför varje gång, dock har hon inte hunnit fram! Jag är bara glad att det iallafall går åt rätt håll. Igår märkte man av att hon tyckte det var betydligt mycket roligare att gå på pottan. Får se vad några dagar till ger för resultat!
 
Ska nog ta och väcka den lilla damen nu, hon har tagit sig en liten powernap. Sen åker vi nog iväg och handlar lite. Får se hur uppdateringen kommer bli framöver. Känner ingen större lust för bloggen nu när vi har semester. Återkommer väl de gånger då jag har något vettigt att säga/skriva om :)
 
 
 
 

Potträning

 
 
Potträningen är nu igång! Beställde denna toasits från lekmer.se. Har letat som en tok efter en mjuk toasits, men inte funnit någon. Råkade av en slump gå in på lekmers hemsida där jag såg denna. Madeleine älskar ju prinsessor och har precis lärt sig samtliga "Disneyprinsessor" så det var ju helt perfekt att det fanns som motiv. Vi är inne på dag 2 och än så länge har hon inte lyckats kissa något på pottan.  Jag har alltså låtit henne gå utan blöja om dagarna och så har hon fått sova med blöja om nätterna. 1:a dagen handlade det mest om att få henne att förstå att det är på pottan hon ska kissa/bajsa. Till och från tycker hon att det är roligt att dra ner byxorna och sätta sig på pottan. Hon lyckades faktiskt göra nummer 2 på pottan igår, men det var för att jag såg på henne att det var på väg. Hon blev ledsen och ville helst inte sätta sig ner. Likadant idag när det var nära att hon faktiskt kissade på pottan. Hon fick lite panik och började gråta. Det slutade med att hon ställde sig upp och kissade på golvet.
 
Jag försöker läsa mig till vad som är bäst och hur man lättast får de blöjfria, men alla säger så olika och det verkar vara så olika från barn till barn. Vissa kör "all in" på en gång och säger att barnen lär sig känna efter när de måste utföra sina behov. Andra säger att barnet måste vara helt moget innan man sätter igång, alltså att de börjat säga själva att de kissar/bajsar i blöjan. Med Madeleine så märker man att hon inte känner av den reflexen än. Jag tänkte iallafall göra ett försök nu i 1-2 veckor så får vi se om det går framåt. Vill hon inte så får vi vänta ett tag till. Jag tror att barnen på något sätt måste ha "viljan" att gå på pottan/toan. Man ska aldrig tvinga fram det. Det är det rådet jag fått. Hon verkade iallafall tycka att toasitsen är roligare än pottan. Innan hon fick gå och lägga sig så satte vi toasisten på toaletten och så bad hon själv om att få sitta på den. Sen sjöng vi ett par sånger tillsammans medan hon satt kvar på den. Visserligen kom det inget, men hon hade roligt under tiden iallafall!
 
 

Såhär mår preggot just nu

Det var väl ett tag sedan jag uppdaterade er lite om mitt tillstånd just nu? Har foglossning från helvetet som kommer och går. Ofta till kvällarna har jag märkt. Kan ligga i soffan med gråten i halsen, så ont gör det. Som tur är har jag det inte varje dag (peppar peppar), men i snitt är det väl varannan dag. Har även krampi i mina vader x antal gånger/dag. Har faktiskt inte drabbats av svullnad än. Hoppas hoppas att jag slipper det! Försöker använda stödstrumpor, men det är inte så bekvämt när det är varmt ute. Bebis stökar och bökar. Det märks som sagt att h*n ligger långt ner då jag springer på toa titt som tätt. Sammandragningar och förvärkar har jag också, men de gör inte ont.
 
Det känns som om Madeleine börjar bli mer och mer förstående när det kommer till bebis. Tidigare har det väl inte känts helt som om hon har förstått att hon ska få ett syskon, men nu vet hon att det bor en bebis i magen och inte en boll som tidigare, haha. Hon är väldigt gosig med magen. Vill gärna ligga på den när vi sitter i soffan osv.
 
Nu skulle det väl passa väldigt bra med en magbild, men sedu det har jag inte att bjuda på. Ska försöka fixa en under veckan!
 
 

Vecka 32

Kroppen: Man kan lätt bli andfådd när man gör något ansträngande trots att lungkapaciteten har ökat. Att man blir andfådd är helt normalt, barnet får lika mycket syre oavsett hur flåsig man känner sig. I slutet av graviditeten kan trycket på pulsådern bli för stort om man ligger på rygg, vilket kan göra att både du och barnet mår illa. Barnmorskan brukar därför rekommendera att man ligger på sidan när man ska sova. Det brukar även vara den ställning som känns bäst, det kan vara skönt att ha en kudde som stöder upp den tunga magen lite.
 
Barnet: Vid den här tidpunkten väger barnet cirka 1500 gram och är ungefär 40 centimeter långt. Nu har barnet något bättre kontroll över sin kroppstemperatur. Lungorna är färdiga och barnet ligger nu och tränar dem genom att andas ner fostervatten i dem, ofta med hicka som följd. Tånaglarna växer allt mer. Barnets sparkar blir nu mer som kraftiga knuffar och man kan lätt särskilja olika kroppsdelar från varandra. Ibland kan man kanske känna något spetsigt som rör sig hastigt tvärs över hela magen, det kan vara ett knä eller en fot. Genom att barnet hickar kan man också få en uppfattning åt vilket håll barnet är vinklat, hickningarna känns som mest från barnets rygg.
 
 

Helgen

Godkväll på er! Har varit ganska fullt upp det senaste dygnet. Patrik har numera semester, vilket känns helt underbart! I morse åt vi frukost alla tre (ok, fyra med bebis i magen) ute på verandan. Solen sken för en gångs skull! Hur härligt som helst! Har även varit på dop, sötaste Elise var det som döptes. Hon måste verkligen vara världens gladaste 9 månaders bebis. Helt underbar :) Madeleine skötte sig exemplariskt i kyrkan. Stolt mamma är man.
 
Vi håller på med en del projekt i huset som ni vet. Maddes rum är så gott som klart. Det enda som är kvar är att flytta över hennes saker, men det måste vi vänta lite med då Patriks brorsa ska bo därinne i ca två veckor. Imorgon hoppas jag på att vi åker till tippen för att bli av med en massa skit på tomten. Ja, det finns en ganska lång lista på saker vi ska göra nu under semestern...jippi. Jaja, det måste göras och helst innan lill*n anländer. Blev ett väldigt spretigt inlägg, men så blir det när klockan börjar närma sig läggdags. Imorgon ska jag till sjukgymnasten! Ska bli så skönt att få röra på sig! Ska nog köra lite extra hårt på crosstrainern då det är en av få maskiner jag faktiskt klarar av att använda just nu! Hörs imorgon med lite mer uppdatering. Det är ju ny graviditetsvecka nu igen ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0