12 maj

Började veckan med lite magsjuka. Det är därför min uppdatering inte varit den bästa. Har jobbat två dagar och ska jobba imorgon med, sen är jag ledig i helgen. Har lite smått och gott planerat inför helgen, får se vad som blir av. Patrik ska iallafall på kryssning imorgon.

Nu är det Eric Saade på tv. Även fast jag ogillar människan så måste man ju se om han tar sig vidare. Hörs när vi hörs!



Bjussar på en bild som Patrik tog idag när han och Madde lekte i sandlådan.


Ny mobil


Välkommen till familjen, och du är bara min!


Madde dansar



En kort klipp på när Madde dansar. Man kan ju inte annat än skratta åt henne! Hon är ju så söt :)


Tuff vecka

Har haft en tuff vecka. Tror nog att dagens pass var ett av de jobbigaste hittills. Men sånt lär man sig också utav. Jag hatar verkligen att vara ny på ett ställe. Alla dumma frågor som man ställer, att inte ha någon som helst rutin för saker och ting, att inte veta hur rutinerna för just den avdelningen ser ut...ja jag kan fortsätta hur länge som helst. Det jobbiga är ju att det är jag själv som sätter dessa krav på mig själv. Ingen annan räknar med att jag ska kunna allt, men jag själv förväntar mig det. Som ni säkert märker så sitter det mesta hos mig själv. Jag får ta saker och ting för vad det är.

Det blir bra i slutändan. Det vet jag. Det är bara det här med att vara ny. Usch vad jag hatar det. Imorgon är iallafall sista passet för denna vecka, sen är jag ledig i två dagar!


Hej hej

 



Min lilla fisunge! Är inte på humör för någon större uppdatering. Skriver här när jag har tid och orkar.


RSS 2.0