För tidig present

Har redan köpt Madeleines 2 årspresent. Blev en söt liten te servis med Musse Pigg-tema. Madeleine fullkomligt älskar den! Hon leker med den dagligen och vill väldigt gärna att jag och Patrik är med så hon kan bjuda oss på lite te. Sötnosen! <3




Julhelgen

Har tänkt uppdatera här i flera dagar, men jag har inte hunnit. Kan ju berätta lite om julhelgen. På julafton åkte vi hem till Patriks föräldrar. Firade tillsammans med Erika och Gianca + familj, Patriks två bröder, hans föräldrar och Giancas lillebror. Åt god mat, såg på Kalle, öppnade julklappar och stannade till 18-19 tiden. När vi kom hem kändes det som klockan var 23. Helt slut var vi!

Juldagen spenderade vi hemma hos pappa och Mette för ytterligare julfirande. God mat och fina julkappar där också. Madde fick sova över medan vi begav oss hem för att ha en liten julfest. Bästa tjejerna kom över och några av Patriks kompisar tittade också förbi. Hade en jättetrevligt kväll, om man bortser från att jag blev sjuk. Tappade rösten helt och hade skitont i halsen. Idag har det väl gått över, tack och lov.

Började jobba på annandagen. Första dagen på 10 dagar. Kändes kul att träffa kollegorna igen. Men semestern var välbehövlig! Nu är det jobb fram tills sommaren. Kanske tar ut någon vecka till innan sommaren.  

Lie bilder från julhelgen:




Julafton


Julafton


Juldagen


Juldagen


Födelsedag

Då var man ett helt år äldre. Känns helt ok. Eftersom Patrik och jag fyller samma dag och han faktiskt är två år äldre än vad jag är så känner jag aldrig någon åldersnoja. Kanske man inte ska göra vid 24 år heller ;) Vi har iallafall blivit firade två dagar i rad. Man tackar! Har fått så mycket fina grejer som jag inte orkat fota till er besvikelse.

Har sammanlagt fått: Ett par örhängen, en klänning, ett halsband, parfymer, presentkort, smyckesträd, vin + vinställ, Thomas Sabo-berlocker "M" och "P", scarf, pengar, mascara och blommor. Tror jag fått med allt. Är så himla glad och tacksam för allt! Tack tack tack!

Mina presenter till Patrik var inte fy skam heller. Köpte en Tassimo-maskin till honom, sen fick han även ett upplevelsepaket av mig. Han ska få åka en äkta Lamborghini till våren. Sjukt häftigt eftersom han är biltokig ;)

Nu tackar jag för ikväll och går och lägger mig. Imorgon måste jag ta mig en sväng till centrum, till min förlust. Usch orkar inte alls med julstressen, men jag kom ju på idag att jag glömt att införskaffa lite julklappar. Skäms Sanna. Madeleine ska med också eftersom hon är ledig imorgon. Hur ska detta gå? Jaja, det blir till att åka tidigt imorgon helt enkelt.


Kista

Idag blev det en kort tripp till kista gallerian. De har ju så mycket mer affärer där i jämförelse med täby. Älskar New Yorker och Cubus! Hittade ett par jeans leggins, svarta mysbyxor och en bh. Hade ju faktiskt ett presentkort att lösa in! När klockan började närma sig 12 märkte jag hur mycket gallerian hade fyllt på sig med folk. Då passade jag faktiskt på att dra hem igen. Orkar inte med julstressen.

Här hemma har jag mest plockat och donat. Ska hämta Madeleine på förskolan vid 15-tiden. Sen hem för att planera ut vad jag ska bjuda på imorgon. Patriks familj kommer över för att fira vår födelsedag. Tänkte göra en hemmagjord tårta, men funderar på att baka också. Får se hur mycket tid jag får över.

Älskar att ha semester!


Måndag

Har varit dåligt med uppdatering senaste dagarna. Anledningen till det är att jag varit bortrest under helgen. Åkte ner med Madeleine och Frida till vår mormor och morfar för att fira jul i förskott. Kom hem igår och var väl inte så nöjd när jag klev innanför dörren. Usch vad dåligt jag mådde igår. Hela huset stank redbull vodka. Min matta har tydligen slängts..ja det gick tydligen lite vilt till medan jag var borta. Sitter här i soffan i denna stund och känner fortfarande lukten av redbull vodka. Men jag vet att Patrik inte är så stolt över vad som hände så det är ingen idé att skrika på honom.

Klädde granen gjorde vi iallafall igår. Blev verkligen jättebra! Är så nöjd med att vi köpte en plastgran. Enligt mig är de så mycket finare än de riktiga. Nu så ska jag vänta på att Madeleine vaknar upp efter hennes powenap sen åker vi över till Lotta för lite julpyssel. Mys!

Har ju semester nu, men inte en lugn stund för det. Ska hinna med det sista julshoppandet, fira mig och Patrik både på ons och tors. Fre har vi också lite lösa planer, får se hur det blir med det.

Återkommer senare i veckan!



14:e dec

Har precis lämnat av Madeleine på förskolan. Ska ta tag i disk och tvätt nu innan jag sticker till jobbet. Har bara två dagar kvar sen går jag på semester!! Är så himla lycklig! Börjar min semesterdag med att åka till mormor och morfar. Vår jultradition är att åka ner dit ca en vecka innan jul för att fira. Ska bli jättemysigt att få komma iväg en sväng. Annars ska jag nog mest ta det lugnt. Fyller ju faktiskt år nästa torsdag så det blir till att förbereda inför detta.

Blev en kort uppdatering, måste sätta igång med tvätten nu, annars blir jag aldrig klar. I denna familj har vi förmågan att tvätta typ 1 gång/vecka och då tvättar vi x antal fulla maskiner. Ni kan ju tänka er hur mycket tvätt vi har att sortera sen ;)

Ha en bra dag!



Hittade den här bilden från vårt senaste besök hos moster Pida (Frida).



Min tomtenisse

Ikväll har vi provat ut Madeleines fina tomtedräkt som hon ska ha på förskolan imorgon. Har inte varit så duktig på att fota henne den senaste tiden, men hon är ju inte direkt en linslus. Varje gång jag ska ta kort på henne så smiter hon iväg på annat upptåg. Ikväll lyckades jag iallafall ta ett gäng!











Världens sötaste tomtenisse!

Imorgon är jag ledig från jobbet. Man kan ju inte missa första luciafirandet på dagis inte! Lämnar av Madde på morgonen och drar och tränar lite på förmiddagen. Sen till eftermiddagen blir det fika på förskolan.


8 Dec

Sitter och planerar lite inför julafton. Mestadels vilka julklappar man har kvar att köpa. Patrik är klar, är så himla nöjd över hans present + julklapp! I år har jag verkligen överträffat mig själv. Helt otroligt att jag lyckats hålla det hemligt för honom också, i och med att jag är så exalterad. Vi syskon köper inget speciellt till varandra. Pappa och Mette är jag nästan klar med. Har lite småsaker kvar. Mormor och morfar är jag helt klar med, fixade det sista idag. Nu ska jag bara slå in allt också. Sen var det Patriks sida av familjen, där har jag köpt allting till barnen så nu återstår bara en liten julklapp till var och en (av oss vuxna).

Nu när jag lyckats få ner detta i text så känns det redan bättre. Det var ju inte så mycket som återstod? Kanske ska ta och slappa lite nu innan läggdags? Imorgon ska jag och Madeleine ta en lunch/fika med finaste Caroline! Efter det blir det till att veckohandla lite mat, om jag orkar. Hur smart är det att vecko handla en fredag?? Och dessutom ha Madeleine med sig..kan inte sluta så mycket mer än illa. Stress stress och åter stress. Jaja, vi får la se!



Idag skulle du fyllt 49 år. Grattis älskade mamma <3


En tillbakablick



En liten liten Madeleine. Tror inte hon var mer än 1 månad. Mys..


Madeleines julklänning. Älskar motivet!

img_7872 (MMS)

Madeleines julklänning. Älskar motivet!


Fredagsmys

God kväll i stugorna! Här är det myskväll á la fredag. Har snart haft min "helg". Jobbar lördag och söndag, vilket ändå känns helt ok eftersom jag varit ledig i två dagar. Har nu under min ledighet hunnit med både det ena och det andra. I torsdags klippte jag mig och påbörjade julshoppandet. Fortsatte i samma spår idag med att åka in en snabbis till täby för att införskaffa fler julklappar, sen blev det en sväng till Erika och Gianca för fikastund. Alltid lika trevligt!

Nu i denna stund siter jag och älsklingen i soffan och dricker lite vin. Jobbar kvällspass imorgon. Efter jobbet är det raka vägen hem för att sova. Börjar tidigt på söndag. Känns som denna helg kommer gå väldigt snabbt. Ser så mycket fram emot min semester!  Är ganska exakt två veckor kvar nu. Nedräkningen har påbörjat!

Nu ska jag be Patrik sluta prata så mycket i telefon (varför tror ni jag hamnade framför datorn under fredagsmyset? hehe). Återkommer lite senare med en bild på Madeleines klänning som hon ska ha till julafton. Hittade den idag på h&m. Ganska enkel klänning, men ändå julinspirerat. Ville ha något som hon faktiskt skulle kunna använda fler än en gång. Damen växer ju snabbare än gräset gör sommartid ;)


RSS 2.0