Måndag

Idag har jag flängt runt i centrum. Veckohandlade på ica och var förbi Kjell & co för att köpa ett iphonefäste att ha runt armen när jag springer. Lite drygt att hålla i mobilen under hela springturen (i brist på fickor). Försökte hitta någon fin klänning att köpa inför dopet vi ska på om två veckor. Gick inge vidare. Var inne i sex olika butiker utan att hitta något. Typiskt! Hittade iallafall en vit kofta som plåster på såren ;)

Tog mig en springtur nu när Patrik kom hem från jobbet. Blev positivt överraskad över min kondition. Trodde inte att den var så bra med tanke på att jag inte sprungit sen innan graviditeten, vilket var ett bra tag sedan. 5 km på 26,38 min. Är helt klart nöjd. Nu ska jag utmana mig själv framöver. Första delmålet blir att springa under 25 minuter. Får se hur lång tid det tar ;)


27:e april

Idag blir vår lille kille 8 månader. Gud vad tiden gått fort, nästan för fort känner man ibland. Snart firar vi hans 1 årsdag.

Dagen till ära har han krypit några steg! Duktiga kille! Han har inte riktigt förstått än hur man gör, men det är inte långt kvar nu. Han tycks inte bli någon stjärthasare som Madeleine. Fast han kan ju förflytta sig på det sättet också, men han verkar föredra att lägga sig på mage. Så kul att se hans utveckling!


Äntligen fredag!

Fredag är äntligen här! Veckan har gått långsamt så jag är glad att helgen äntligen är här. Visserligen blir denna helg inte så spännande. Ska jobba kvällspass imorgon och Patrik ska jobba på söndag. Vi ska se till att njuta av fredagen med andra ord.

Har precis varit nere vid posten och skickat tillbaka tapeterna. De var verkligen inte vad jag hade tänkt mig. Ska ta mig ner till färgbutiken nästa vecka för att beställa nya tapeter. Det är ju lättare när man ser dem i verkligheten har jag lärt mig nu ;) Tror jag vet vad jag ska välja istället, men vi får se hur utbudet ser ut.

Trevlig helg på er!


Torsdag

Idag har vi varit och handlat mat inför helgen. Åter igen inser jag hur dyrt det är med mat till lilleman. Måste börja laga egen mat. Elias är ju precis som Madeleine väldigt matglad och det är absolut inget fel på det, snarare tvärtom! Dock blir det väldigt mycket pengar man spenderar i veckorna på dessa små burkar. Ska testa mig fram och se om han gillar min hemlagade mat. Det är en del man måste tänka på när det kommer till kryddningen och vilket sorts/hur mycket matfett man får ha i. Har läst på lite och hittat enkla recept! Tänkte jag åtminstone kunde testa. Madeleine gillade inte hemlagad mat när hon var lika gammal som Elias, men vi får se. Man får testa sig fram. Blir lättare sen när han kan börja äta samma mat som vi andra.

Efter det åkte vi hem till Sara och tvillingarna. Tog en promenad i det fina vädret och fikade lite. Hon bor ju så himla fint, precis intill vattnet.

Har fått hem tapeterna som jag beställde till Elias. Är dock inte så nöjd med färgen. Är betydligt ljusare än vad jag trodde att de skulle vara. Får se om vi behåller dem. Måste tänka på saken!


Long time no see

Har inte varit så duktig med mitt uppdaterande. Skyller på appen som krånglat. Har nog inte hänt så mycket sen sist. Har kommit igång med löpningen. Begav mig ut på en runda i söndags. Första springturen sen innan graviditeten. Hade inte så höga förväntningar, men det gick betydligt bättre än vad jag trodde. 4,5 km på 24 minuter. Skulle egentligen sprungit idag igen, men jag har något litet virus som satt sig i halsen. Sjukt irriterande. Får sätta igång nästa vecka istället.

Nu ska jag sätta mig ute på altanen lite för att sola. Elias har precis somnat.


Elias utveckling

Nu är Elias i fullgång att lära sig krypa. Han har mest ålat runt på golvet de senaste två veckorna. Gärna baklänges. Samma sak när man sätter hon upp, då hasar han sig bakåt. Kan sätta ner honom i köket och några minuter senare hitta honom i hallen. Har märkt denna vecka att han börjar ställa sig på knäna och sen vet han inte riktigt vad han ska göra. Igår tog han första krypsteget och föll sedan pladask i golvet. Haha, sötnosen <3

Tittade lite i Madeleines "Mitt första år-bok" för att se när hon lärde sig krypa och de är verkligen helt synkade! Madde började hasa sig med rumpan när hon var 7 månader och krypa vid 8 månader. Elias blir ju 8 månader nästa lördag så de tycks följa varandra :)


...

I svåra tider prövas vänskapen...


Helvetesveckan

Har haft några helvetsdygn denna vecka. Är nog fortfarande i chock. Känner att jag mår psykiskt dåligt över vad som hänt, men försöker just nu att bara tänka på mina barn och att de har det bra. Elias är på bättringsvägen, men det var riktigt illa där ett tag och det är det som gör så ont. Kommer ta en paus härifrån för att försöka samla mig..




Mot Rom

Nu sover kidsen. Lite småjobbigt var det vid nattningen. Skulle vilja gosa och sniffa på dem hela natten lång. Kommer sakna min fina familj så det gör ont. Fast det kommer gå bra, det är bara några dagar sen är jag hemma igen! Har packat så gott som allt, bara lite smink och annat tjafs kvar. Kommer nog inte blogga så mycket (rentav alls?) nu i helgen. Tar semester från det. Kanske dyker upp något på instagram om ni har tur ;)

Nu ska jag mysa med min fina man. Ha en trevlig helg vänner!


Onsdag

Idag började vi dagen med en promenad i det fina vårvädret. Riktigt varmt var det trots att klockan inte ens var 10! Efter det fick Elias sova lite i vagnen medan jag packade klart inför vår lilla utflykt till Bromma. Vi har haft en lunchdejt hemma hos Lee och Jack idag! Det var jättemysigt och kul att få se hur de bor :) Var verkligen superfint och fräscht!

Efter det åkte vi raka vägen till förskolan för att hämta upp Madde. Tog oss sedan till pappa och Mette för lite middag. Nu har vi kommit hem igen. Jag springer runt i huset och försöker göra flera saker samtidigt. Känner att jag är väldigt oeffektiv. Skyller på stressen. Måste börja packa också. Åker ju till Rom på fredagmorgon.

Nej nu har jag inte tid med detta, måste börja packa!

En söt liten Jack som tar sig en tupplur! Stackarn hade tänder som spökade. Inte lätt att vara liten <3


Glad kille

-Kan du ge mamma ett leende? Och vips så drar han på smilbanden. Ser lite besvärad ut på bilden, men han snackar samtidigt som kortet tas. Passar även på att visa hans små gaddar :)


RSS 2.0