Ny utbildning

Hej på er! Här har det varit fullt upp de senaste dagarna. Elias kalas var jättetrevligt. Kul att träffa våra familjer och kul för kusinerna att leka med varandra.

Igår fick jag även reda på att jag kommit in på specialistutbildningen som jag sökt nu inför hösten. Kom lite plötsligt då jag inte räknade med att jag skulle få någon plats. Ska iallafall bli jättekul! Var i Norrtälje idag för att låna lite kurslitteratur på deras bibliotek. Jag brukar alltid vara ute i så god tid när det gäller sånt, men av förklarliga skäl har jag inte kunnat fixa det tidigare. Hur som helst så var de mesta böckerna redan utlånade eller reserverade så då fick det bli Norrtäljes bibliotek. Det kändes faktiskt inte alls jobbigt att åka dit. Känner nog mer stress att behöva åka in till KI:s bibliotek i solna isåfall. Mycket mer trafik och mindre parkeringsplatser. Och dessutom ha Elias med sig. Det här gick väldigt smidigt och bra! Hur mysigt är inte Norrtälje förresten?

Har funderat lite på den här bloggen och jag vet helt ärligt inte hur mycket jag kommer kunna blogga framöver. Den här utbildningen kommer att kräva mycket tid av mig, speciellt nu när jag har Elias här hemma de första fyra månaderna. Vet att mormor och morfar uppskattar mina inlägg och framförallt alla bilder jag lägger ut på barnen, så jag ska försöka göra det lite då och då. Vi får helt enkelt se hur mycket aktivitet det blir här, men nu vet nu iallafall.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0